Behandlinger / MASSAGE behandlinger / Wellness Massage

Wellness Massage

Wellness massgen er en blid massage, men dog med en fast hånd og UDEN tryk eller dyb massage ned i dine spændinger. Wellness massagen er en helkropsmassage, designet til at skabe afspænding, reducere stress og skabe psykisk, fysisk velvære og sundhed. Der fokuseres både på nydelse og generel behandling, så du oplever en øget livsenergi.

 

Massage/berøring kan bidrage til at øge blodcirkulationen, forebygge depression, forbedre balance og fleksibilitet, mindske smerter, øge mobilitet, forbedre kropsholdning, bidrage til generel trivsel og opfylde behovet for at blive rørt. Vi har alle brug for berøring fra vugge til grav og massage er især velegnet til dig, der ikke har nogen berøringskontakt med andre mennesker.

 

Wellness massage kan være særligt nyttigt for at opretholde og forbedre den generelle sundhed. Berøring har også vist sig at lindre angst og vække kroppens ressourcer og energi, især for ældre mennesker, der ikke har berøringskontakt. Det som også kaldes "hudsult"! Massagen er også effektivt til dig, der måske har kramper/uro i benene eller lider af søvnbesær.

 

Når kroppen modtager forskellige former for "berøring/massage", så slapper man bedre af og berøring er det, som stimulerer frigørelsen af serotonin og dopamin - vores såkaldte lykkehormoner. Samtidig nedsættes stresshormonet kortisol, pulsen falder og kroppen bliver helt afslappet.

 

Tidligere sagde man, at "det skal gøre ondt før det bliver godt", men wellness massagen beviser, at det skal gøre godt, så du får kræfter til at overvinde det, som gør ondt i kroppen eller i sindet.

 

Wellness massagen er egnet både til ældre mennesker samt til alle børn + unge og for alle kvinder, mænd i alle aldre, som ikke ønsker eller har behov for en dyb massage. 

BOOK ONLINE

kr. 450,00 for 75. minutter

 

Hvis du evt. kommer før tiden, så har du altid mulighed for at sætte dig  ind i venteværelset.

Helse Clinique v/Nønne Mikkelsen | CVR: 35728139 | Havrebakken 41, 8200 Århus N  | Tlf.: 2344 9260 | helseclinique@yahoo.dk