Healing

Føler du dig træt og uoplagt? Har du tendens til at blive deprimeret? – fokuserer du på den negative side af alt? Føler du dig stresset? Eller arbejder du for hårdt, så du er overtræt og irritabel?

 

Har du tankemylder? Evt. lettere trist? eller andre følelsesmæssige ubalancer? Føler du dig ”låst” fast og oplever du for øjeblikket at livet ikke helt er så nemt, som det plejer at være? Føler du dig ude af kontrol og har du ikke overskud til at ændre tingenes tilstand?

 

Mange fysiske tilstande opstår som følge af langvarig stress, negativ tænkning eller fastlåste meninger. Og mange af os tager medicin for diverse "sygdomme", fordi vi ikke giver os selv tid til at overveje alternativerne.

 

Healing er et godt alternativ og kan skabe dybtgående positive ændringer og kan hjælpe dig tilbage i balance igen, såvel fysisk, psykisk som følelsesmæssigt.

 

Healingen giver dig mulighed for at genvinde tabt livsglæde, og du ser på dit liv/situation/problem med nye øjne.

 

Healing kan anvendes i mange af livets situationer, hvor du føler dig ude af balance, bekymret eller stresset. Når sindet er uroligt, er der en tilsvarende uro i kroppen – healing skaber ro i sindet og derved opnås en tilsvarende ro i kroppen.

 

En healing giver dig energi, styrke, glæde, overskud og efter en healing kan du så at sige løfte dig op over ”problemet” og se det ”fra oven”. Når du ser ”problemet” fra oven, står det mere klart for dig og det er nemmere at overskue. En healing giver dig indsigt, lyst, styrke og mod til at gøre noget ved din situation.

 

Hvad sker der under og efter en healing:

Hver enkel person reagerer forskelligt på healing, og ofte vil du opleve en healing forskelligt fra gang til gang. Det kan fx være kuldefornemmelser, en oplevelse af farver, farvemønstre eller symboler/billeder, og andre mærker forskellige følelser. Det kan være glæde, vrede, fred, irritation, kærlighed, sorg, styrke og mod. Nogle kommer ind i en meget dyb afslappelse og drømmeagtig tilstand.

 

Nogen føler en prikkende, snurrende fornemmelse eller varme i kroppen. Selvom du ikke har følt/mærket noget under healingen betyder det ikke, at der ikke har fundet en healing sted – for effekten er ikke afhængig af, hvad du har/ikke har oplevet/mærket.

 

Efter en healing kan du være meget træt og slap i din krop, eller du kan være fuld af energi. Disse symptomer er helt normale og betyder blot at healingen arbejder i din krop.

 

Folk føler sig ofte mere i balance efter en healing og finder indre fred og ro gennem healing.

 

Sådan foregår en healing hos mig: 

Du ligger på min briks fuld påklædt med et tæppe over, så du kan slappe helt af og rummet vil også være opvarmet. Imens lægger jeg mine hænder i forskellige positioner på din krop udenpå tæppet. Efter behandlingen hviler du i nogle minutter og så kommer jeg med et glas vand - du kommer stille og roligt tilbage til nuet.

 

Så sætter du dig op og drikker et glas vand. Du skal huske at drikke vand hyppigt i løbet af de næste par dage – måske kommer det helt af sig selv, da du som oftest vil føle dig tørstig efter en healing.

 

Du behøver ikke at fejle noget eller være syg for at modtage en healing. Du kan vælge behandlingen til at blive afslappet efter en travl og hektisk periode eller blot forebyggende før symptomer som fx:

  • stress

  • søvnproblemer

  • manglende energi

  • tristhed/deprimeret

  • sygdom m.m. viser sig.

Forbedre bl.a. din søvn med healing........

 BOOK ONLINE

kr. 450,00 for 75. minutter.

Hvis du evt. kommer før tiden, så har du altid mulighed for at sætte dig ind i venteværelset. 

Helse Clinique v/Nønne Mikkelsen | CVR: 35728139 | Havrebakken 41, 8200 Århus N  | Tlf.: 2344 9260 | helseclinique@yahoo.dk