Gavekort hos Helse Clinique v/Nønne Havrebakken 41 8200 Århus N Tlf. 2344 9260 Email: helseclinique@yahoo.dk

Afhentning af gavekort på klinikkens adresse:

Du kan købe gavekort til alle behandlinger, og du har mulighed for at afhente det på adressen - opfordrer dig dog til at have et ca. tidspunkt for afhentning, så jeg ikke står mit i en behandling og i respetk for dén person, som modtager behandling.

 

Få gavekortet til sendt med posten: 

ELLER jeg kan sende gavekortet direkte til dig eller til dén du ønsker, der skal modtage gavekortet - opgiv dit navn og adresse samt personen, som skal have gavekortet.

 

Print selv dit gavekort fra en PDF fil fra klinikken: 

ELLER ønsker du selv at printe gavekortet, så sender jeg gavekortet i en PDF fil og du har så selv mulighed for at printe det ud - opgiv venligst også her navnet på modtageren og din e-mail adresse.

 

Betaling: 

Vælger du enten at få gavekortet til sendt eller at du selv skal printe en PDF fil, så overfører du pengene først enten via MobilePay til 22 708 eller netbank 5073 1708967 - og så sender jeg straks gavekortet med posten eller som PDF fil til din e-mail.

Gavekort, som du selv kan printe uden at kontakte Helse Clinique!

Du har nu selv mulighed for at bestille/printe og evt. skrive en personlig hilsen på et gavekort i PDF fil og betale via kort eller mobilepay - dette link koster kr. 10,00 ekstra for dig, som et gavekort gebyr. Følg linket:

 

KLIK HER FOR AT LAVE DIT GAVEKORT NU

 

Et gavekort er gyldig i 2 år fra købsdatoen og kan indenfor 14 dage fortrydes af køber. Det er både køber og modtager af et gavekort, som selv er ansvarlig for, at få behandlingen indfriet inden udløbsdatoen.

Helse Clinique v/Nønne Mikkelsen | CVR: 35728139 | Havrebakken 41, 8200 Århus N  | Tlf.: 2344 9260 | helseclinique@yahoo.dk