Behandlinger / Access Bars

Access Bars

Èn Bars behandling skaber stor lettelse, glæde og forandring.

Lever du dit liv med lethed og glæde? Er du stresset? Har du smerter og spændinger i kroppen? Føler du dig træt og uoplagt? Bliver du let ophidset og hænger du fast i vreden?

 

Oplever du, at du går og gør de samme ting igen og igen? Gentager gamle mønstre selvom du har opdaget de ikke gavner dig - hvad hvis det er nemmere at ændre disse mønstre end du nogensinde troede?

 
Access Bars rydder op i udtjente synspunkter og handlemønstre, som begrænser dig i at udfolde dit fulde potentiale og generere det fænomenale liv du ønsker.
 

Under selve behandlingen, hvor du ligger ned, rører jeg dig blidt på 32 forskellige punker på hovedet. Du slipper det, som du er parat til at forandre: dine overbevisninger, mønstre, fordømmelser & dårlige erfaringer. Det værste der kan ske er; at du får tømt din indre skraldespand og gør plads til mere glæde og lethed.

 

Access Bars er som zoneterapi på hovedet og i stedet for at relatere til zoner på din krop, relatere Bars til områder af dit liv. Èn "bar" er en energibane mellem 2 punkter på hovedet. Der er bl.a "Bars" for: krop, seksualitet, penge, kontrol, kreativitet, fred, glæde, sorg, healing, alderdom, håb, magt, håb & drømme, kommunikation, kreativitet med mere. I en "Bars-behandling" forløses overbevisninger omkring disse områder af dit liv.

 

Ved let berøring aktiveres disse punkter og ved at tillade energi at løbe igennem dem frigøres den elektriske ladning, som holder på de overvejelser, tanker, ideer, overbevisninger, beslutninger og følelser som du har samlet og gemt gennem hele livet.

 

En "Bars-behandling":  

  • skaber stor lettelse, glæde og forandring

  • fjerner uhensigtsmæssige overbevisninger

  • er afslappende - reducere stress & forbedrer din søvn

En fantastisk behandlingsform - værktøj til at gøre en forskel både fysisk, psykisk og følelsesmæssigt.
 
Hvad skal dér til før at du ønsker at leve dit liv med lethed, glæde og overdådighed?
 

Du må modtage Access Bars hver uge!

 

NB:  Som noget nyt kan du også få en Access Body behandling sammen med en Access Bars behandling - Body behandlingen varer en ½ time, så vælg Access Bars med ½ times Body behandling, når du online booker.

 

 

All of Life comes to me with Ease, Joy and Glory

32 bars punkter

Slip af med dit tankemylder og skab ro i krop og sind med Access Bars. Også yderste velegnet til teenager og børn.

BOOK ONLINE 

kr. 450,00 for 75. minutter.

Helse Clinique v/Nønne Mikkelsen | CVR: 35728139 | Havrebakken 41, 8200 Århus N  | Tlf.: 2344 9260 | helseclinique@yahoo.dk