Behandlinger / MASSAGE behandlinger / Trigger-Punkt behandling

Trigger-Punkt behandling med massage

Smerter i Hoved, Nakke, Hals og den øverste del af ryggen

 

Effektiv behandling mod hovedpine/spændingshovedpine og/eller migræne, skulder-, nakkesmerter,  som  fx sætter sig som stivhed og du har måske svært ved at dreje hovedet, når du bakker din bil,  på længere sigt kan der kan opstå svimmelhed, kvalme, synsforstyrrelser og søvnløshed pga vedvarende smerter. 

I Trigger-punkt behandlingen vil der KUN fokuseres på at behandle hals,nakke, skuldrene og den øverste del af ryggen og der vil blive fokuseret på at fjerne dine spændinger/smerter med en særlig massageteknik for at få "ramt" på netop de punkter, som forårsager nakkesmerter, hovedpine eller migræne.

 

Trigger-punkter er årsag til forbløffende mange forskellige symptomer i hoved-, hals-, og nakkeregionen. Trigger-punkter er ofte den skjulte og hyppigste årsag til de fleste former for hovedpine/spændingshovedpine, nakkesmerter og spændinger i den øverste del af ryggen.

 

Det er klart, at smerter og andre symptomer i hoved, hals og nakke kan være forårsaget af andet end trigger-punkter, men er du undersøgt af læge og evt. neurolog og evt. været ved scanning uden at der er kommet en løsning på din hovedpine/spændingshovedpine/migræne eller at du "bare" døjer meget med skulder- og/eller nakkesmerter, så bør du overveje denne behandlingsform. 

 

Selv en mindre bilulykke kan forårsage piskesmæld, som kan havde givet en forstrækning af musklerne i brystet, den øverste del af ryggen, halsen og nakken. I de ramte muskler kan eftervirkningerne af piskesmæld ofte varer ved i måned/år og trigger-punkter kan være årsag til de mange kroniske smerter, som opleves efter piskesmæld.

 

Følelsesmæssige spændinger kan fx også holde nakkemusklerne sammentrukne, hvilket i nogle tilfælde kan være den fysiske forbindelse mellem bekymringer og migræne hovedpine!

 

At gå med en tung rygsæk eller have en tung taske hængende over skulderen kan være den enkle forklaring på fx en "kronisk spændingshovedpine" eller stivhed i hals og nakke. Nakkesmerter kan også skyldes dagligt arbejde foran computeren, dårlig kropsholdning, sove på siden uden ordenligt støtte til hovedet.

 

BOOK ONLINE

kr. 450,00 for 75. minutter.

 
 
 
 

Hvis du evt. kommer før tiden, så har du altid mulighed for at sætte dig ind i venteværelset.

Helse Clinique v/Nønne Mikkelsen | CVR: 35728139 | Havrebakken 41, 8200 Århus N  | Tlf.: 2344 9260 | helseclinique@yahoo.dk