Behandlinger / MASSAGE behandlinger / Mor og Baby Care behandling

Mor og Baby Care behandling

 - Ny avanceret Ansigts- og fodzoneterapi behandling

- Giver indre ro til hele nervesystemet til både mor og baby i én og samme behandling!

 

Ansigts- og fodzoneterapi er en meget blid og yderst behagelig stimuleringsmetode uden bivirkninger. Det er et fantastisk komplet behandlingskoncept, der består af en kombination af behandling af zoner og punkter i Ansigtet, på fødder og evt. hænder.

 

Ansigts- og fodzoneterapi generelt er en særdeles bild, dybtgående og yderst afslappende behandling, som virker meget afbalancerende for både krop og psyke. Behandlingen afslapper musklerne i hele kroppen, forbedrer fordøjelsen og aktiverer kroppens selvhelbredende processer. Ved stimulering af forskellige punker og zoner i ansigtet sendes impulser via centralnervesystemet til hjernen og videre til kroppens organer. 

 

Positiv berøring og fysisk kontakt er vigtige elementer i den menneskelige udvikling. Berøring virker beroligende og har afgørende betydning for både kroppens og sindets udvikling - berøring er mindst lige så vigtig for et nyfødt barn, som mad og pleje.

 

Gør derfor noget godt for både din baby og dig selv med denne afstressende og afslappende behandling tilpasset dig og din baby i én og samme behandling! Giv samtidig din baby en bedre kropsfornemmelse og skab "bonding" til din baby igennem "Mor&Baby" Care behandlingen.

 

Hvad kan forebygges og behandles/afhjælpes:

 
Din baby:
  • Søvnproblemer/urolig 

  • Fordøjelsesproblemer

  • Spændinger/skæv i nakken

  • Forstoppelse

  • Kolik

Dig, som mor:
  • Søvnproblemer

  • Forstoppelse

  • Hedeture

  • Træthed

  • Følelsesmæssige ubalancer

 

En forebyggende/behandlende behandling, der er mild og meget effektiv, som både du og din baby må modtage efter din fødsel. Bemærk at din baby ikke skal være for gammel til denne behandling, da det er meningen at I samme skal ligge på briksen og slappe af, mens I modtager behandlingen. Selvom ingen af jer har ovennævnte "symptomer", så kan I sagtens modtagen den sammen, da det er en meget afslappende behandling uden bivirkninger.  

 

 Hvordan foregår behandlingen: 

Dig, som mor ligger på briksen, mens din baby ligger ovenpå dig og I skal begge ligge godt og slappe af med tæpper og puder - I er begge påklædte, men der skal lige være nem adgang til fødderne hos jer begge!

 

Du modtager behandlingen, som er en meget afslappende og afstressende behandling, som også vil gavne din baby via den "bording", der er mellem mor og barn. Din baby vil modtage en blid og nærsom healende rygmassage, som kan være med til at løsne op for spændinger - måske også evt. de fastlåste ting, som sidder i kroppen.

 

En healende rygmassage er en behandling, som kan stå alene, men behandlingen forstærkes af, at barnet også vil modtage behandling på fødderne, evt. også på hænder og ansigt - alt efter hvilke ubalancer, der evt. måtte være.

 

En behandling i stille og rolige omgivelser til både dig og din baby - samtidig vil der også blive spillet stille og roligt musik under behandlingen.

 

Der er mulighed for både at skifte barnet og/eller amme i et andet rum efter behandlingen er færdig. 

 

NB:

Mor og baby Care behandlingen er fuldstændig uden risiko for bivirkninger. Dog bør du/I altid søge råd og vejledning hos den praktiserende læge/sundhedsplejerske, hvis barnet kaster op eller har diarre. Hvis barnet har feber eller feberen stiger. Hvis barnet er sløv også uanset temperaturen - hoster med feber, besvær/pibende vejrtrækning, sirer eller ryster svagt eller hvis barnet har stiv nakke.

 

 BOOK ONLINE

Kr. 450,00 for 75. minuter

Der er pusleplads i klinikken, som du har mulighed for at benytte enten før eller efter behandlingen. Du har også mulighed for at amme dit barn både før og efter behandlingen.

Helse Clinique v/Nønne Mikkelsen | CVR: 35728139 | Havrebakken 41, 8200 Århus N  | Tlf.: 2344 9260 | helseclinique@yahoo.dk