Behandlinger / Ansigts behandlinger / Japansk Cosmo Lifting

Japansk Cosmo Lifting

Denne video viser et uddrag af én Japansk Lifting behandling - behandlingen varer 1½ time i alt inkl. afrensning af make up, dybderensende ler-maske og en "lifting" maske. 

Japansk Lifting er en ny og unik metode inden for naturlig ansigtsløftning – uden brug af  Kirurgi, Botox, Restylance m.m. Det er en luksusbehandling der løfter, glatter og afspænder ansigtet. Det er en fantastisk behandlingsmetode der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m. Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linjer reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

Udover at det er en meget behagelig, afslappende og afstressende behandling, så kombinerer Japansk Lifting ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

 

Det ydre:
Japansk Lifting løfter, glatter og afspænder ansigtet, så der opnås en større spændstighed og vitalitet i huden. Massagen virker forbyggende og forsinker ansigtets naturlige ældning. Ved at dræne ansigtet for væskeophobninger udglattes ansigtets små hævelser og de fine linjer reduceres, da spændinger i muskler og væv frigives. Ansigtet får en indre glød og klar udstråling. 
 

Det indre:
Ved stimulering af 24 akupunktur punkter påvirkes kroppens energisystem. Du oplever gennem behandlingen en fantastisk dybdeafstressende tilstand i kroppen og i sindet – og dermed en forbedring af dit generelle velbefindende.

 

Japansk ansigtsbehandling er en metode, der principielt er til rynkebehandling. Lift betyder opløftning. Men behandlingen er sammensat således, at alle kroppens funktioner stimuleres og reguleres, samtidig med at ansigtets hud, væv og muskler behandles, således normaliseres de indre krops-dysfunktioner, som evt. kan være årsag til rynker, slap hud m.m.

 

Her tages højde for at rette op på kroppens indre ubalancer, både de fysiske og mere psykisk betingede. Vores udstråling kommer jo som bekendt indefra, og har vi ikke kontakt til de indre ubalancer, kan vi heller ikke rette op på de ydre.

 

Det betyder at behandlingen virker på både indre og yder årsager.

 

Sådan foregår behandlingen:

Først afrenses huden for make-up og snavs. Efterfuldt af en dybderensende ler-maske, som påføres i et tyndt lag. Resultatet er en glattere og renere hud.

 

Efter afrensning af ansigtet påsmøres en speciel ansigts olie og derefter stimuleres forskellige punkter og zoner i ansigtet samt ansigtsmassage.

 

Tilslut en let afrensning, påsmøring af en "lifting" maske, der strammer huden op og minimerer fine linjer og rynker!  Afrensning af masken og dernæst afsluttes med 4-5 dråber saltvand, som fordeles i ansigtet inden  huden afkøles med Jade rulle samt runde kugler.

 

Der afsluttes med påsmøring af øjencreme samt en dagcreme - alle produkter, der intensivt plejer og fugter dit ansigt.  Der benyttes udelukkende produkter uden parabener.

 

NB: Jeg vil gerne præcisere, at jeg har taget uddannelsen som Japansk Lifting terapeut hos Lone Sørensen, Barcelona, som er den person, der har udviklet Japansk Lifting behandlingen. Den originale metode By Lone Sørensen. Har både Japansk Lifting 1 og 2 kursus og bruger kun Lone Sørensens orginale produkter beregnet til Lifting. 

 

Her ser du et resultat efter 5 behandlinger.


 

BOOK ONLINE

Kr. 595,00 for 90. minutter

med 2 masker.

 

  kr. 495,00 for 60. minutter

uden masker.

Helse Clinique v/Nønne Mikkelsen | CVR: 35728139 | Havrebakken 41, 8200 Århus N  | Tlf.: 2344 9260 | helseclinique@yahoo.dk