Cookies- og Persondatapolitik

Cookies:

Helse Clinique bruger cookies, som de fleste andre web-sider. Det gør Helse Clinique for at forbedre din brugeroplevelse. En cookie er nemlig en lille data fil, som lægger sig på din computer eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Det gør det muligt at give dig en mere målrettet og relevant oplevelse samtidig med at det gør det nemmere at opbygge Helse Cliniques sider, så den er mest funktionel for dig og andre brugere.

 

Du kan afvise brugen af cookies på din enhed ved at ændre indstillinger i din browser. Se vejledningen her:

 

http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Generelt

Booking af tider i min klinik foregår via Klikbook.dk - når du booker en tid hos Helse Clinique accepterer du nedenstående betingelser og giver samtykke til behandling af persondata som foreskrevet nedenfor.

 

Persondata:

Når du er kunde hos Helse Clinique, indsamler jeg data om dig. Det betyder at jeg er dataansvarlig og dermed ansvarlig for at informationer om dig håndteres korrekt og sikkert.

 

Data vil aldrig blive videregivet til 3. part eller blive brugt i andre sammenhænge end herunder listet.

 

Hvilke data indsamles:

De persondata jeg gemmer, når du er kunde hos mig er følgende:

 

-Fornavn og efternavn

-Email adresse

-Telefonnummer

-Aftaler om behandlinger

Systemet registrerer automatisk dine bookede tider. 

 

Disse oplysninger gemmes og anvendes til at sende påmindelser om vores aftaler på SMS og e-mail eller hvis vi har aftalt, at du skal kontaktes ved et evt. afbud eller vi har aftalt, at jeg skal sende dig noget.

 

Nyhedsbreve:

Har du afkrydset JA udfor nyhedsbrev ved oprettelse  - har du sagt ja til mine nyhedsbreve eller andre "nyheder", som sendes ud i forbindelse med nye tiltag i klinikken. Kan til enhver tid frameldes.

 

Behandlingsforløb:

Ved opstart på et behandlingsforløb vil jeg sammen med dig udarbejde en journal med flere oplysninger, der skal sikre et godt og målrettet forløb. Ved hver behandling vil jeg desuden notere, hvilke form for behandling og vejledning du har fået. På den måde kan jeg følge dit forløb og give en bedre vejledning undervejs.

 

Årsagen til at jeg skal gemme disse data, er følgende:

-For at kunne indgå en aftale med dig og gemme aftalen i min kalender.

-For at kunne udsende påmindelser og bekræftelser på vores aftale

-For at kunne oprette en faktura til dig

-For at kunne se dine tidligere og fremtidige aftaler således at jeg kan yde den bedste mulige service.

-For at kunne identificere, diagnosticere og behandle dig som kunde samt dokumentere den gennemførte behandling.

 

Retten til at blive glemt:

Jeg gemmer dine oplysninger indtil du ønsker dem ændret, slettet eller ønsker at trække samtykket tilbage ELLER efter 10 år fra din sidste aktivitet.

 

Du kan til enhver tid ændre eller slette dine data hos mig. Dog vil data tilknyttet faktura være gemt i systemet jf. overstående. Du ændrer eller sletter dine data eller trækker samtykket tilbage, ved at benytte knappen "Ret min profil" på min booking-side.

 

Ønsker du at få dine data udleveret kan dette ske ved at rette henvendelse til mig på E-mail: helseclinique@yahoo.dk

 

Dataportabilitet:

Medlemmernes kunders persondata og personfølsomme data, kan på forlangende af kunden, sendes til kunden. Formatet vil være CVS-fil. Anmodningen skal være afsendt fra kundens egen email-adresse til info@klikbook.dk

 

Kryptering:

Kundens journaler og andre personfølsomme data er krypteret med TLS/SHA - 256

Vi benytter SSL/HTTps-sikkerhed

 

Klagemuligheder:

Har du spørgsmål til min håndtering af data, kan du altid kontakte mig og for god ordens skyld skal jeg nævne, at du også har mulighed for at klage til Datatilsynet.

 

Øvrige betingelser: Afbud

HUSK altid at melde afbud til din behandling, hvis den bookede tid alligevel ikke passer dig og det vil sige dagen før. Du kan selv ændre eller annullere din tid op til 24 timer før din bestilte behandling. Ved for sent  aflysning/udeblivelse faktureres behandlingens fulde pris. 

 

Sygdom: 

Ved sygdom den dag du skal have din behandling - ringes (indtaling på tlf svarer er også gældende) eller SMS afbud inden kl. 7 om morgenen - Ellers er det også fuld pris for behandlingen.

 

KØB af gavekort:

Et gavekort er gyldig i 2 år fra købsdatoen og kan indenfor 14 dage fortrydes af køber. Det er både køber og modtager af gavekortet, som selv er ansvarlig for, at få behandlingen indfriet inden udløbsdatoen. 

 

År 2019 Nyt:

Pr. 01.01.19 er HVER 5. behandling til ½ pris i hverdagene og gavekort eller "gratis behandlinger" (som er vundet i én af mine lodtrækninger) tæller ikke med. Og behandlingerne er selvfølgelig i samme prisklasse.

 

Dataansvarlig

Nønne Mikkelsen/Helse Clinique

 

Helse Clinique v/Nønne Mikkelsen | CVR: 35728139 | Havrebakken 41, 8200 Århus N  | Tlf.: 2344 9260 | helseclinique@yahoo.dk