Behandlinger / Ansigts Refleksterapi OG Infertilitet

Ansigts Refleksterapi OG Infertilitet

Ansigts Refleksterapi er igennem mange år, blevet anvendt som en effektiv behandlingsmetode til fertilitetsproblemer - hos både kvinder og mænd.

 

Undersøgelser viser af 85% af de kvinder og mænd der lider af fertilitetsvanskeligehder, har været udsat for stress igennem længere perioder. Det er nemt at forstå, hvorfor Ansigts Refleksterapi, som er en meget afslappende og afstressende behandling giver gode resultater ved det problem.

 

Men det er ikke kun på grund af den afslappende virkning at behandlingen er effektiv - for med Ansigts Refleksterapi er det muligt meget præcis at stimulere, normalisere og øge hypotalamus, æggestokkenes og testiklernes hormonproduktion, netop de hormonkirtler, der i mange tilfælde ikke producerer tilstrækkeligt hormon på grund af stress.

 

Ved hjælp af Ansigts Refleksterapi er det muligt at hjælpe barnløse par - både hvis kvinden er i fertilitetsbehandling eller I har opgivet efter flere forsøg med fertilitetsbehandlinger i det offentlige. Ud fra et hormon skema - udarbejdet af en Argentisk læge målrettet mod infertilitetsproblemer, tilrettelægges et specielt og individuelt program til den enkelte.

 

Ved stimulering af punkter og zoner er det muligt af påvirke centralnervesystemet og meridianbaner, hvorved der opnåes ændringer i hormonsystem, lymfekredsløb, kroppens elektriske system og blodkredsløb. Ansigts Refleksterapi har en regulerende effekt på hele hormonfunktionen. 

 

 BOOK ONLINE

kr. 450,00 for 75. minuter 

Helse Clinique v/Nønne Mikkelsen | CVR: 35728139 | Havrebakken 41, 8200 Århus N  | Tlf.: 2344 9260 | helseclinique@yahoo.dk