Behandlinger / Ansigts- og fodzoneterapi - Trauma behandling

Ansigts- og fodzoneterapi - Trauma behandling

     - Angst, Depression, Stress, Trauma, Emotionelle ubalancer, Udbrændthed, Fødselsdepression, Spiseforstyrrelser, mentale dysfunktioner.

 

Traume metoden, som - Ansigts- og fodzoneterapi - Refleksterapi by Lone Sørensen. Der arbejdes med både den fysiske, psykiske krop samt organer og hormonkirtler, som stimuleres via punkter og tryk - så det er muligt at påvirke centralnervesystemet, meridianbaner, blod- og lymfekredsløb. 

Trauma kan være forårsaget af et enkelt slag (hjernerystelse), èn begivenhed - såsom en bilulykke (piskesmæld), en naturkatastrofe, krig, en fødsel (fødselsdepression), vold, en uventet fyring, svigt, mobning, eller fra vedvarende stress. 

 

Folk reagerer meget forskelligt på traumer. Nogle almindelige symptomer på traumer kan være søvnløshed, hjertebanken, fysiske smerter, træthed, muskelspændinger, chok, vrede, tankemylder, forvirring, selvbebrejdelser eller angst. 

 

Symptomerne varierer fra at vare et par dage op til flere måneder og år. Det skyldes, at du stadigvæk kan være påvirket af smertefulde erindringer eller følelser, selvom du føler, du har det bedre/godt.

 

Et andet problem er, at du ikke altid kan mærke hvornår "nok er nok" og når kroppens råb om hjælp overhøres kan frygt og angst følelser aktiveres og udvikle sig.

 

Det er almindeligt, at virkningerne fra en traumatisk oplevelse i hjernen er en overproduktion af stresshormoner, såsom cortisol og noradrenalin. Begge disse hormoner produceres i vores binyrer. Når disse hormoner bliver sat i gang, går vores krop i en slags overlevelsestilstand. Dette kan være temmeligt nyttigt i livstruende situationer.

 

Men hvis vores krop kontinuerligt frigiver cortisol og noradrenalin - og derfor er løbende i overlevelsesmode - vil vi stå tilbage med alvorlige helbredsmæssige problemer. Koniske forhøjede tal af corisol og nordarenalin kan undertrykke immunsystemet. Og deraf blive alvorlig syge.

 

Når du kommer ud i den uhensigtsmæssige langvarige stress, hvor amygdala overtager herredømmet (amygdala er et lille område i hjernen, som b.la. håndterer frygt og forsvarsmekanismer) får vi destruktive følelser og vi kan ikke længere se muligheder. Situationen bliver herrer over dig - frygt, angst og depression begynder at udvikle sig.

 

Kroppen er i forsvarsposition og det kan måles på øgede muskelspændinger, øget blodtryk og dårlig koncentration. Dette fører enten til flugt eller angreb. Folk, der er stressede, lukker enten helt i og bliver helt stille eller også bliver de irritable, vrede og aggressive.

 

Amygdala fungerer også som en følelsesmæssig hukommelsesbank, hvor tidligere fare- eller frygthændelser lagres og reageres på, hvis lignende situationer opstår. Derved er amygdala involveret i udviklingen af frygt og angst.

 

Amygdala kan sammenlignes billedligt med et glas vand, der hele tiden fyldes op og til sidst flyder over - hjernen og kroppen kan ikke klare mere og stress, frygt, angst og depression tager over. Traume behandlingen går ud på at tømme dit glas vand, stille og roligt, så du igen kan håndtere, de udfordringer, du møder på din vej.

 

Metoden åbner op for en fuldstændig afslappet og afspændt tilstand af indre ro. Når den tilstand indfinder sig, bringes du til et endnu dybdere niveau, en egentlig meditativ tilstand - netop denne tilstand er nødvendig for at kunne regulere vejrtrækningen og hjælpe kroppen til at give slip og udrense de emotionelle toxiner og dermed gamle traumer, der er lagret i både bevidstheden og underbevidstheden. 

 

Det betyder, at den store mængde stresshormoner, som fx cortisol og adrenalin erstattes med opbyggende og balancerende hormoner, som serotonin og dopamin. Når balancen af den indre kemi indtræffer, skabes der ro i hjernen, sind, krop og sjæl.

 

Metoden kan anvendes til alle aldre - børn, unge, voksne og ældre!

 

 

Metoden Lone Sørensen har udviklet, er baseret i forskellige mikrosystemer med videnskabelige undersøgelser bag;

Dr. Yamamoto (YNSA), Japan, Dr. Castillo Morales, Argentina, Dr. Wong, USA, Dr. Chau, Vietnam, Maria Perez, Argentina, Dr. J. Bossy, Frankrig.

 
 
 
 
 
 
Helse Clinique v/Nønne Mikkelsen | CVR: 35728139 | Havrebakken 41, 8200 Århus N  | Tlf.: 2344 9260 | helseclinique@yahoo.dk