Behandlinger / MASSAGE behandlinger / Afspændingsmassage

Afspændingsmassage

- dybdegående massage

Afspændingsmassagen er bl.a. godt mod stress, iskiassmerter, muskelspændinger, uro og kramper i læggene, nakkesmerter, rygsmerter, søvnløshed, svimmelhed, uro, træthed, spændingshovedpine/migræne m.m.

 

Det er en massage af: Hals, nakke, det øverste af bryst, psoas, skuldre, de store rygmuskler, lænd og evt. baller/iskias.

 

Der bliver fokuseret på at fjerne dine spændinger/smerter/myoser og der bliver brugt en særlig massageteknik, for at løsne dine spændinger op på den mest effektive måde.

 

Massagen er en dybdegående massage mod muskelsmerter og spændinger - alene kan massage afspænde musklerne og få blod og lymfe til at flyde friere, men behandlingen af dine ”Trigger Punkter" og bindevæv vil i særdeleshed løsne op for dine spændinger.

 

Har du fx ondt i nakke/skuldre/hoved, bryst eller lænd/iskias og almindelig massage ikke har afhjulpet dine spændinger, så er der stor sandsynlighed for, at dine smerter stammer fra hyperaktive ”trigger punkter” samt også fra dit "bindevæv."

 

Hos Helse Clinique udføres en dybdegående massage - det er en massage form, der fokuserer på både muskler og bindevæv, der er dybereliggende i kroppen. Denne form for massage er ofte meget effektiv og går du med smerter, spændinger i kroppen, så findes "årsagen" måske snarere i bindevævet end i muskulaturen. 

 

Hvis du har siddet for meget ved en computer, giver det en spændt muskulatur i nakken/ryggen. Det påvirker, det bindevæv, der ligger rundt om musklen til at blive stift og spændt. Og det kan være årsagen til dine smerter. 

 

Et spændt og stift bindevæv kan påvirke nerverne til at sende signaler til hjernen om, at "av" det her gør rigtigt ondt og da bindevævet er fyldt med nerver - omkring seks gange, så mange nerver, som i musklerne, kan det måske forklare nogle af de vedvarende myoser/spændinger/smerter mange mennesker oplever, hvis bindevævet i en massage bliver overset.

 

Helse Clinique anbefaler at der ALTID bliver arbejdet på dine trigger punkter og at i samme massage behandling at bindevævet også bliver masseret godt igennem - disse to ting er særdeles effektiv ved generelle kropssmerter/spændinger.

 

Målet med behandlingen er selvfølgelig at afspænde muskulaturen samt bindevævet, som forårsager dine spændinger - hvad enten smerterne er kroniske eller forbigående på grund af overbelastning, vil behandlingen hjælpe dig og give dig både fysisk og psykisk overskud i hverdagen.

 

Behandling af dine ”trigger punkter” og "bindevævet" er et seriøst alternativ til smertestillende medicin.

 

Vælger du flere behandlinger, vil du mærke at dine:

  • spændinger bliver mindre

  • din søvn bliver bedre

  • nakkesmerter

  • skuldersmerter
  • spændingshovedpine/migræne

  • iskias smerter

  • smerter i lænden

  • svimmelhed

  • uro/kramper i læggene

Og andre ubalancer formindskes med tiden, men allerede efter første behandling vil du mærke en betydelig reduktion af dine spændinger.

 

Afspændingsmassagen er både behandlende og forebyggende -  det kan evt. være nødvendigt med et vist vedligehold.  Der er mange, som kommer én eller to gange om måneden og får forebyggende massage behandling mod både spændinger, smerter, myoser, hovedpine, migræne m.m.

 

                       Behandlingen er både til kvinder og mænd. 

Oplys venligst, hvis du tager blodfortyndende medicin.

BOOK ONLINE

kr. 450,00 for 75. minutter.

 

Hvis du evt. kommer før tiden, så har du altid mulighed for at sætte dig ind i venteværelset.

Helse Clinique v/Nønne Mikkelsen | CVR: 35728139 | Havrebakken 41, 8200 Århus N  | Tlf.: 2344 9260 | helseclinique@yahoo.dk